Amstelveen: +31 (0)20 64 31 885

installatie

CarComfort is dé specialist voor professionele en kwalitatief hoogwaardige installatie en biedt uitstekende service gedurende 365 dagen per jaar.

Al ruim 25 jaar zijn wij een toonaangevende partner voor de taxibranche. Van de zelfstandige taxirijder tot de grootste centrales zoals de TCA Amsterdam en UTC Utrecht.

Met vele duizenden ingebouwde systemen beschikken wij over een schat aan ervaring van installaties in alle soorten en merken voertuigen. Door onze landelijke dekking is CarComfort het grootste inbouwstation van Nederland. Omdat de installatie en service door eigen servicemonteurs wordt verricht, kunnen wij de beste kwaliteit en continuïteit bieden.

Ook bieden wij serviceovereenkomsten aan waarmee u voor een minimaal bedrag altijd (365 dagen per jaar) verzekerd bent van service op uw wagen(park). Door deze service wordt stilstand tot een minimum beperkt waardoor het maximale rendement op uw taxi kan worden gerealiseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze service pagina.