Amstelveen: +31 (0)20 64 31 885

service

Wij bieden een servicecontract aan waarmee u vanaf € 8,13 per maand altijd (365 dagen per jaar) verzekerd bent van service! Door deze service wordt stilstand tot een minimum beperkt waardoor het maximale rendement op uw taxi kan worden gerealiseerd.

Door de invoering van de BCT is de afhankelijkheid van servicemonteurs toegenomen. Storingen aan de taxiapparatuur betekent in veel gevallen stilstand van het voertuig. CarComfort begrijpt door onze jarenlange ervaring dat u zich geen stilstand van uw voertuig kunt permitteren. Afhankelijk van uw apparatuur biedt CarComfort drie verschillende servicepakketten aan en krijgt u bij elk extra voertuig 1% korting, met een maximum van 25%.

Met het afsluiten van een servicecontract krijgt u:

  • 7 dagen per week service: Op werkdagen van 8.30 tot 22.00 uur en op zater-, zon- en feestdagen van 14.00 uur tot 22.00 uur *
  • 10% korting op het werkplaatstarief bij reparaties (exclusief materiaal), ook buiten kantoortijden
  • Telefonische ondersteuning tot 22.00 uur
  • Jaarlijkse NMI herkeuring op de vestiging **
  • Voorrang bij het inplannen van afspraken

Deze service bieden we aan voor alle merken taxiapparatuur en wordt alleen geleverd in onze werkplaats in Amstelveen.

Heeft u interesse in een serviceovereenkomst? Stuur dan een email naar services@carcomfort.nl.

Met onze landelijke dekking is CarComfort het grootste inbouwstation van Nederland. Omdat de installatie en service door eigen servicemonteurs wordt verricht, kunnen wij de beste kwaliteit en continuïteit bieden.

* De avond- en weekendservice wordt alleen verricht op de vestiging
** Alleen bij pakket D en T